pimp myspace profile

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Eυχές από το διευθυντή του σχολείου μας


Αγαπητά παιδιά
            Τα χρόνια που είστε στο σχολείο μας εκπλήσσετε ευχάριστα .Ιδιαίτερα τώρα με το blog  που ανεβάσατε θέλοντας να δείξετε πως η τεχνολογία είναι μέρος της καθημερινότητας και της ζωής σας και πως τη χρησιμοποιείτε για το καλό -για  μάθηση, για εξερεύνηση, για ευκολία στην αναζήτηση πληροφοριών-και γενικά σε ό τι σας κάνει ευκολότερη τη μαθητική σας ζωή.
            Από τώρα πολλά παιδιά της ηλικίας σας ,φίλοι σας, οι γονείς σας, οι δάσκαλοί σας , θα παρακολουθούν την προσπάθειά σας για μια καλύτερη ποιότητα μάθησης, για μια καλύτερη μαθητική εξέλιξη, για ευκολότερη  ανταλλαγή απόψεων με πολλούς άλλους που χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική τεχνολογία όπως εσείς.
            Ως δ/ντής του σχολείου θέλω να εκφράσω το θαυμασμό μου σε σας, την αμέριστη συμπαράστασή  μου στην προσπάθειά σας και θα είμαι δίπλα σας σε κάθε τι καινούριο που θα ετοιμάζετε, πιστεύοντας στις δυνάμεις σας, στην υπομονή σας και στην εποικοδομητική  επιμονή σας .
            Στην Κυρία σας τα θερμά συγχαρητήρια για την καθοδήγησή  της.

            Σας εύχομαι η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει σε σας    και τις οικογένειές σας ό τι καλύτερο επιθυμείτε, υγεία ,χαρά και ευτυχία!

                                                            Ο δ/ντής του σχολείου
                                                            Κοκκώνης Λάμπρος 

4 σχόλια: