pimp myspace profile

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Στο χιονοδρομικό κέντρο Ανηλίου Μετσόβου.


  Είμαι ο Λευτέρης και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία,  που είχα σήμερα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου  στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου.
    Σήμερα το πρωί σηκωθήκαμε  νωρίς νωρίς ετοιμαστήκαμε και κατά της 10:00 η ώρα ξεκινήσαμε την εκδρομή  μας.
    Καθώς πλησιάζαμε στον προορισμό μας μπήκαμε στην σήραγγα του Ανηλίου και βγαίνοντας είδαμε ένα μαγευτικό τοπίο. Έλατα γεμάτα χιόνι, βουνά κάτασπρα αλλά και άλλων ειδών δέντρα γεμάτα χιόνια λες και ένας ζωγράφος είχε βάλει το μαγικό του χέρι.
    Όταν φτάσαμε στο κέντρο και κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο, αμέσως πήγαμε στο χιόνι και παίξαμε. Μετά από λίγο μαζί με τους γονείς μου και τους φίλους μας  πήγαμε σε ένα ξύλινο σπιτάκι και νοικιάσαμε τον εξοπλισμό που έπρεπε για να κάνουμε σκι. 
     Ύστερα πήγαμε στην πίστα  όπου εκεί μια φίλη μας ήξερε πάρα πολύ καλό σκι και έτσι μας έδειξε τα πρώτα μας βήματα. Αν και δεν ήταν εύκολο τα καταφέραμε αρκετά καλά για πρώτη φορά.
     Αργότερα, δηλαδή μετά από δύο ώρες, εμείς κουραστήκαμε, αλλά οι άλλοι συνέχισαν, και έτσι κατευθυνθήκαμε σε μια καφετέρια όπου είχε εκεί για να ξεκουραστούμε και  να φάμε. Όταν ήρθαν οι υπόλοιποι καθίσαμε λίγο ακόμα για να φάνε και μετά φύγαμε.
     Φεύγοντας αντιμετωπίσαμε ένα μικρό πρόβλημα με το αυτοκίνητο και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Τελικά το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με την βοήθεια των ανθρώπων που ήταν εκεί. Έτσι πήραμε τον δρόμο της επιστροφής και μετά από λίγη ώρα φτάσαμε στο σπίτι μας κουρασμένοι, αλλά χαρούμενοι γιατί είχαμε περάσει μια όμορφη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου