Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

«Σκέφτομαι, κρίνω, ενεργώ, την πόλη μου καλύτερη να δω!»


Let's do it Greece 2012. Καθαρίζουμε την Ελλάδα σε μία μέρα! Η χώρα μας συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή καμπάνια καθαρισμού και ο Δήμος Ιωαννιτών θα είναι παρών.

Με αφορμή λοιπόν την συγκεκριμένη εθελοντική δράση και στο πλαίσιο του περιβαλλοντικού προγράμματος «Σκέφτομαι, κρίνω, ενεργώ, την πόλη μου καλύτερη να δω!» την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί εθελοντική δραστηριότητα από το 18ο Δημοτικό Σχολείο με έρευνα, καταγραφή και καθαρισμό στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων, Πλατεία Χατζή- Αμπελόκηπους και στη Λιμνοπούλα.
Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται σε συνεργασία με το Τμήμα Εθελοντισμού και την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις δέκα και μισή το πρωί και όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει μέρος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Οι ομάδες που μετέχουν στη δράση θα βρίσκονται την Κυριακή στις 11 το πρωί στην Πλατεία Χατζή όπου θα κάνουν δηλώσεις.Αναδημοσίευση από:http://www.epirusonline.gr/articles/news/to_18o_demotiko_kai_etelontes_katarizoun_ten_pole_ten_kuriake

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου