pimp myspace profile

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια στα ΚΔΑΠ

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια θα διοργανώσουν και τα τρία Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού (ΚΔΑΠ) του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών. Τα πρώτα εργαστήρια θα γίνουν αυτό το Σαββατοκύριακο.Μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο και να δηλώσετε συμμετοχή.

Το ΚΔΑΠ «Αερόστατο» θα διοργανώνει εργαστήρια  κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου. Το πρώτο εργαστήρι θα γίνει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ, και θα έχει τίτλο: «Τα σαπούνια… επαναστατούν» (τα σαπούνια αναλαμβάνουν διακοσμητικό ρόλο). Στις 9 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα, τα παιδιά μεταμορφώνουν υλικά ζαχαροπλαστικής σε δέντρα, καμπάνες, αγγελάκια και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα και πάλι, θα γίνει ένα βιωματικό εργαστήριο τριών παραμυθιών. Απαραίτητες οι δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 26510-74644 (κατά τις απογευματινές ώρες). 
Το ΚΔΑΠ «Ρόδα» (Δωδώνης 35, τηλ. 26510 68565, ώρες: 4-9 μ.μ) έχει προγραμματίσει δύο εργαστήρια. Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, τα παιδιά, ηλικίας 5 και 6 ετών, θα φτιάξουν στολίδια με βάση το παραμύθι «Ο παπουτσής και τα ξωτικά». Στις 6 Δεκεμβρίου, στις 10.30, παιδιά ηλικίας 7 έως 10 ετών, θα γίνει εργαστήρι με παιχνίδια έκφρασης, σκίτσο και παιχνίδια από όλον τον κόσμο. Για τα δυο παραπάνω εργαστήρια είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στη «Ρόδα». Επίσης η «Ρόδα» θα συμμετάσχει στο θέατρο εφήβων θεατρικού παιχνιδιού που θα γίνει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην κεντρική πλατεία, όπου θα υπάρχει και τρενάκι, ενώ στις 21 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα κάνει βόλτα στην πόλη συνοδεία καλάντων. 
Το ΚΔΑΠ «Σβούρα» στους Αμπελόκηπους διοργανώνει τρία εργαστήρια. Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει μια χριστουγεννιάτικη ηχοϊστορία που απευθύνεται σε παιδιά από 5 έως 12 ετών. Στις 14 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, έχει προγραμματιστεί ένα θεατρικό παιχνίδι που στοχεύει στο να βιώσουν τα παιδιά τη μαγεία της νύχτας των Χριστουγέννων και τη σημασία της «προσφοράς» (για παιδιά από 5 έως 8 ετών).Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, είναι η σειρά των «χριστουγεννιάτικων αναμνήσεων δίπλα στο τζάκι» (εργαστήρια για παιδιά από 5 έως 12 ετών). Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο τηλέφωνο 2651037187, ώρες: 4-9 το απόγευμα. 
πηγή:  Ηπειρωτικός Αγών

1 σχόλιο: