pimp myspace profile

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Εκδρομή με τους προσκόπους στην Κοζάνη

Θεωρώντας ότι τα ταξίδια μας βοηθάνε να γνωρίσουμε καλύτερα τη χώρα μας συμφωνήσαμε με τα παιδιά , όταν κάποιος κάνει μια εκδρομή να μας μεταφέρει εικόνες και στοιχεία από τον τόπο που επισκέφτηκε.
Ο Χρήστος πήγε με τους προσκόπους στην Κοζάνη το περασμένο Σαββατοκύριακο και θέλησε να μας περιγράψει  την εμπειρία του.

"΄Ηταν 10 το πρωί όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας για τη Μακεδονία εγώ και η ομάδα μου, οι Λύκοι. Ο προορισμός μας ήταν η πρωτεύουσα του Ν. Κοζάνης, η Κοζάνη.
Νιώθαμε χαρά που μια περιπέτεια άρχιζε από την Πόλη μου, τα Γιάννενα και θα συνεχιζόταν στην Κοζάνη. Το λεωφορείο ήταν ψηλό και βλέπαμε τα πάντα. Διασχίζοντας την Εγνατία περάσαμε το Μέτσοβο , τα Γρεβενά και μετά τα εργοστάσια της ΔΕΗ  φτάσαμε στην Κοζάνη. Εκεί μας περίμενε ο αρχηγός των προσκόπων της Κοζάνης. Αρχικά πήγαμε σ΄ένα πάρκο να παίξουμε και στη συνέχεια επισκεφτήκαμε το Λαογραφικό  και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο όπου είδαμε καταπληκτικά πράγματα.
Κουρασμένοι πια πήγαμε στη φωλιά μας να κοιμηθούμε. Το πρωί μας έφτιαξε πρωινό η Μπαλού και στη συνέχεια φτιάξαμε δικό μας κουκλοθέατρο με κούκλες.
 Ήρθε η ώρα της αναχώρησης και φύγαμε όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήμουν πολύ κουρασμένος, αλλά ενθουσιασμένος. Θα ήθελα να ξαναπάω στην Κοζάνη."
Χρήστος Τσιμ.

2 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο αυτό το κείμενο Χρήστο γιατί μας μαθένει πολλά πράγματα για την Κοζάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή